Veronika Arichteva končí ve Slunečné: Výčitky na celý život?!

Veronika Arichteva v roušce 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. května 2020 14:00

Bude to pro televizní diváky těžké loučení! Těhotná Veronika Arichteva končí v populárním seriálu Slunečná z důvodů, které není třeba dlouze vysvětlovat. Ona sama ale promluvila o výčitkách na celý život.

Veronika Arichteva už jednou divácky oblíbený seriál Slunečná opustila, a to v počátcích epidemie koronaviru, protože nechtěla nic riskovat. Natáčení bylo následně štábem úplně pozastaveno. Její druhý odchod se ale zdá být definitivní.

Nynější rozhodnutí sympatické herečky asi nikoho nepřekvapí, protože již víme, že z ní brzy bude maminka. „Nechci zbytečně riskovat, dokud jsem těhotná. Nechtěla jsem to tvůrcům komplikovat, proto jsem se rozhodla, že odejdu,“ potvrdila webu super.cz.

Arichteva ale ještě udělala, co bylo třeba, když si odbyla svůj poslední natáčecí den. Teď už se může plně věnovat miminku. „Ráda bych točila dál, ale chci, aby všechno bylo v pořádku, snažím se stýkat s co nejméně lidmi,“ svěřila se.

„Nikdo nevíme, jak to bude za měsíc a třeba se řekne, že se nemusí nosit roušky. A já se bojím roztočit další linku a dělat pak trable scénáristům. Vyčítala bych si celý život, kdyby se kvůli práci něco pokazilo,“ dodala nastávající maminka.

Témata: Veronika Arichteva