Monika Absolonová: TAJNÁ SVATBA!

Monika Absolonová s partnerem 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. května 2020 13:20

Monice Absolonové v osobním životě prakticky nic nechybí, s partnerem vychovává dvě zdravé děti. Co víc si tedy přát? Svatbu? Sympatická zpěvačka se rozhodla prozradit tajemství.

Svatby už jsou nějaký čas opět povolené, ale Monika Absolonová nebyla mezi těmi, kteří toho hned využili. Přesto ale v souvislosti s ní v médiích cosi o svatbě padlo. Doposud se přitom myslelo, že dvojnásobná maminka žije s otcem svých dětí Tomášem Hornou na hromádce.

Pravda je to v podstatě stále. Sympatická zpěvačka ale nyní poprvé přiznala, že si s hokejistou navlékli prstýnky a berou to celé smrtelně vážně. Věrnost si navíc slíbili už před nějakým časem.

„Prstýnek nosíme oba. Když jsem čekala Matouše, byli jsme na dovolené v Chorvatsku. A tam jsme si dali slib a navlékli si prstýnky. Teoreticky jsme sezdaní před bohem, mořem a našimi dětmi,“ svěřila se webu super.cz.

Z vyprávění vyplývá, že úředně k žádné svatbě nedošlo. Definitivní stvrzení sňatku zatím pár neplánuje. „Můj kamarád mi kdysi řekl, že po svatbě následuje rozvod. A to je pravda. Oba už jsme s Tomášem rozvedení, máme děti, to je to pouto, ne kus papíru,“ vysvětlila Absolonová.

Témata: Monika Absolonová