Monika Bagárová má za sebou velké poprvé: Už jde do tuhého!

Monika Bagárová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. května 2020 10:46 | Aktualizováno: 15. května 2020 20:36

Z Moniky Bagárové bude už opravdu co nevidět maminka malé holčičky. Porod zatím zpěvačka jen vyhlíží, jedno velké poprvé už má ale za sebou. A teď už jde opravdu do tuhého!

Pokud má trhací kalendář, jistě každý den nervózně odtrhává jednu stránku za druhou. Monice Bagárové se blíží termín porodu prvního potomka, kterého čeká s uzbeckým MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem.

Porod sice sympatická zpěvačka teprve vyhlíží, jedno velké poprvé už má ale za sebou. Pochlubila se tím ve čtvrtek na sociální síti. „To byl ale krásný den. Moje první těhotenské focení, které jsem si od začátku do konce opravdu moc užila,“ svěřila se na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Bagárová (@bagarovamonika), Kvě 14, 2020 v 12:08 PDT

Někdejší účastnice a nynější porotkyně talentové soutěže SuperStar také prozradila, jak se momentálně cítí. „Tým bezva lidí, který si neskutečně sedl, krásně se o mě postaral, abych se cítila co nejlépe, přece jenom už jsem skoro ve finále a například kotníky už nemám žádný. Znáte to, těhulky,“ dodala.

Slovy o prvním focení jako by Bagárová naznačovala, že u jednoho dítěte rozhodně nezůstane. První těhotenství nejspíš probíhá víceméně bez komplikací, a tak by se této zkušenosti nebránila minimálně ještě jednou.

Témata: Monika Bagárová