Čestmír Řanda ml. (†60): Pohřeb nebude?

Čestmír Řanda ml.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. května 2020 9:02

Čestmír Řanda měl spoustu přátel, kteří by se s ním jistě rádi přišli rozloučit. S pohřbem to ale zatím vypadá všelijak. Jisté zatím není téměř vůbec nic.

V pondělí náhle zemřel herec i muž mnoha jiných profesí Čestmír Řanda mladší (†60). Pro jeho nejbližší, především pro přítelkyni Michaelu, z toho pochopitelně plynou nepříjemné povinnosti kolem pohřbu. „ Se svou rodinou se nestýkal. Pohřbu se tedy budu muset ujmout já,“ potvrdila partnerka webu blesk.cz.

V úvahu samozřejmě připadá hlavní město. „Volal mi Honza Bauer i Slávek Boura a říkali, že pohřeb by měl být v Praze, ale to už by mi s tím někdo musel pomoci. Pokud zařídím pohřeb sama, zařídím ho asi tady v Liberci,“ oznámila narovinu.

Podle Michaely měl Řanda mnoho přátel, kteří by se s ním mohli chtít rozloučit, a tak by se nebránila většímu pohřbu. „Ale otázka je, zda někdo z jeho přátel by byl ochoten dorazit, pokud by to bylo v Liberci. To bych s jeho blízkými přáteli ještě ráda probrala,“ konstatuje.

Naopak s účastí rodinných příslušníků to vypadá spíš bledě. „Nikdo se mi neozval. Jeho známým jsem se ozvala já. Na jeho děti nemám žádný kontakt,“ přiznala přítelkyně.

Témata: Čestmír Řanda ml.