Neústupná Gottová udeřila: Bude to řešit POLICIE!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. května 2020 8:30

Dominika Gottová toho má opravdu dost! Kvůli slovní válce se zpěvačkou Šárkou Rezkovou a jejím bývalým snoubencem se hodlá obrátit na policisty. Jeden z účastníků sporu má ale připravený trumf.

Když se Dominika Gottová loni vrátila do Česka a neměla kde složit hlavu, přispěchala jí na pomoc kamarádka Šárka Rezková. Teď to však vypadá, že je jejich přátelství jednou provždy věcí minulosti. Dámy si vyměňují vzkazy jen přes média a jdou si po krku.

Nejstarší dcera legendárního Mistra Karla Gotta (†80) dokonce nabyla dojmu, že expřítel zpěvačky Miroslav Kolodziej šel v jednom z vyjádření za hranu, a začala hrozit trestním oznámením. On se případné konfrontace nijak zvlášť nebojí.

„Ona musí vědět, že je to nesmysl. Jsem přesvědčen, že na tu policii nepůjde,“ řekl webu expres.cz s tím, že věří tomu, že je Dominika soudná. Pro případ sporu má ale podle svých slov v rukávu trumf, kterým to celé otočí proti ní.

Zatím to vypadá, že ho bude muset tasit. Gottová si totiž stojí za svým a dál prohlašuje, že se věcí budou na její žádost zabývat příslušné orgány. „Jak už jsem naznačila, vše budu řešit s policií,“ potvrdila webu blesk.cz.

Témata: Dominika Gottová