Jaromír Jágr se chystá na velkou výzvu: V 48 letech něco nového!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. května 2020 16:55

Jaromír Jágr toho zažil už opravdu mnoho, na ledě pak asi opravdu všechno, co vás napadne. Teď se ale chystá na velkou výzvu. V osmačtyřiceti letech si má vyzkoušet něco úplně nového.

Jaromír Jágr loni ve spolupráci s kamarádem Petrem Větrovským, který mimo jiné i kvůli spolupráci se slavným hokejistou přišel o práci v nové televizní stanici, oznámil na letošní červen konání akce Noc s legendou. Jenže opatření proti koronaviru vše značně zkomplikovala.

„Byly dvě možnosti. Buď to zrušit a nebo to přesunout. My jsme se s promotérem Petrem Větrovským dohodli na přesunutí,“ oznámil Jágr podle webu ahaonline.cz. „Bude to pro mě novinka mluvit před tolika lidma, ale už se na to moc těším,“ doplnil vzápětí.

Pořadatelé měli problém především s velkou spoustou hostů, nakonec se ale podařilo dohodnout se všemi a diváky tak čeká plnohodnotná show. Dokonce se ji prý podařilo ještě trochu vylepšit.

„S tímhle nápadem přišel Petr Větrovský, že bychom k nejdražší kategorii vstupenek ‚68‘ přidali postavičku jako dárek. Byl to super nápad, postavička se povedla,“ prozradil Jágr, jaké překvapení se chystá.

Témata: Jaromír Jágr Petr Větrovský