Lucie Borhyová skončila na pohotovosti: Nákaza koronavirem?

Borhyová, Lucie 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. května 2020 14:25 | Aktualizováno: 15. května 2020 21:18

Moderátorka televize Nova Lucie Borhyová (42) skončila v poslední době hned na pohotovosti! Test na koronavirus sice ještě nepodstoupila, brzy se na něj ale podle svých slov chystá!

Lucie Borhyová neodmyslitelně patří k tvářím Novy. Právě ona se svými kolegy denně přináší divákům nové informace o koronaviru i počtu nově nakažených či naopak vyléčených.

Sama přitom před vypuknutím pandemie měla zdravotní problémy! Prodělala poměrně těžkou chřipku, jejíž příznaky odpovídají i některým příznakům nemoci Covid-19!

„Skončila jsem xkrát během krátké doby na pohotovosti, měla jsem vysoké horečky, velké bolesti na hrudi, silný kašel a nemohla jsem vůbec dýchat,“popsala blondýnka pro Blesk tv Magazín.

Na pohotovosti dokonce strávila i den zamilovaných! Lékaři jí na Valentýna oznámili, že jde o chřipku. Tehdy se ale ještě v nemocnicích testy na koronavirus nedělaly, protože u nás nebyl zaznamenaný žádný případ.

Přesto to nechce Lucie podcenit a na testy se chystá. „Až se situace uklidní, tak si nechám zjistit, zda už náhodou nemám v těle protilátky...“ plánuje moderátorka. Sama přiznává, že kvůli koronaviru nemá strach o sebe, ale především o své rodiče a dětí - syna Lucase (10) a dceru Lindu (5)

I proto se se svými rodiči nějakou dobu vůbec nestýkala! Měla strach, že by je mohla ohrozit a tak s nimi raději udržovala kontakt jen po telefonu!

Témata: Lucie Borhyová Koronavirus Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)