Dominika Gottová musela do práce: Za pultem vydělává na cestu pryč!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. května 2020 13:57 | Aktualizováno: 15. května 2020 10:15

Dominika Gottová (46), která se po rozchodu s manželem Timem Tolkkim, vrátila do České republiky, už nemá prázdniny! Musela se vrátit do práce. Aktuálně obsluhuje zákazníky v uzeninách v obchodním centru v Praze! Ráda by ser ale také vrátila za bar.

Ještě před pár měsíci si našla práci za barem. Jenže pak přišla koronakrize a bylo po práci. Teď dcera Karla Gotta (†80) přiznává, že se už do zaměstnání hodně těší!

Bary a restaurace mohou podle rozhodnutí vlády otevřít 25. května. Do té doby se Dominika rozhodla pokračovat v brigádě v uzeninách! „Jsem ráda, že už budu něco dělat, protože to volno bylo dlouhé,“ svěřila se Blesku.

Ani pak ale tuhle práci tak úplně neopustí! Obě brigády chce totiž časově zkombinovat. „Do uzenin budu chodit ve dnech, kdy nebudu za barem,“ vysvětluje Dominika Gottová, která právě prochází náročným rozvodem s finským hudebníkem.

„Práce se nebojím a alespoň při ní zapomenu na všechny splíny,“ dodala pro Blesk Gottová v narážce na její přestřelky se Šárkou Rezkovou a jejím expřítelem.

Navíc má ještě jednu motivaci – šetří peníze na cestu do Hongkongu, kde se chce mimo jiné setkat se svým idolem - čínským hercem a zpěvákem Andym Lauem (58).

Témata: Dominika Gottová Šárka Rezková