Marek Ztracený na „schovce“ před karanténou? Přáli mu to nejhorší!

Marek Ztracený s partnerkou a synem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. května 2020 14:24

Krize u některých lidí odhalí dobré, u jiných špatné vlastnosti. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil Marek Ztracený, který v úvodu epidemie koronaviru byl v zahraničí. Stal se tak vděčným cílem těch druhých.

Marek Ztracený má za sebou dobrodružství, které mu asi nikdo nebude moc závidět. S rodinou si před časem vyrazil na exotickou dovolenou na známý africký ostrov, jenže přišla pandemie a s ní spojená nejistota, co bude. Zvlášť když si vzpomene, jak ho někteří lidé doma nechtěli ani vidět.

Hysterii spustila fotka, kterou se pochlubil na sociální síti. „Lidi pak měli pocit, že jsem se jel schovat před karanténou,“ popsal hitmaker webu blesk.cz s tím, že tak to vůbec nebylo, protože karanténa byla vyhlášena až 12 dní po jejich odletu z Česka.

„Na Mauriciu nebyl do 20. března jediný nakažený. I tak nám chodili zprávy, ať tam radši chcípnem, než abychom ten vir zavlekli do republiky. Byl to takový malý ráj na světě, jedno z mála míst, kde nebylo vůbec nic. Až čtyři dny před naším odletem se objevili první nemocní a v tu chvíli přišly rychlé zákazy,“ vzpomíná zpěvák.

Ztracený s partnerkou a synem pochopitelně nechtěli uváznout na ostrově, a tak začalo zařizování. „Já měl spousty práce, abych sehnal letenky. Koupil jsem nakonec troje, jak rušili jeden let za druhým,“ dodal.

Témata: Marek Ztracený