Josef Laufer: NOVÉ INFORMACE o jeho zdraví!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. května 2020 12:02

Zdravotní stav Josefa Laufera nesledují jen lékaři, ale také rodina, přátelé a jeho příznivci. Teď se po několika dnech opět objevily nové informace. Došlo konečně k vytouženému zlepšení?

Už celé dva měsíce leží Josef Laufer v jedné z pražských nemocnic. Jeho příbuzní a přátelé každý den čekají na nějakou dobrou zprávu, která však zatím nepřichází. Lékaři se zatím neodvážili ho probudit z umělého spánku.

Podle zdroje webu extra.cz se zdravotní stav osmdesátiletého zpěváka stále nijak nemění. „Bohužel, nic nového. Moc bych mu to přála, ale v Pepíčkově věku a po takové době si už raději nedělám větší naděje. Denně na něj ale myslím,“ řekla serveru jeho kamarádka.

Jak vyšlo najevo před pár dny, informace o tatínkově aktuálním rozpoložení dostává z nemocnice pouze dcera Ester, která postupuje rozvážně a o Lauferově stavu říká jen vybraným lidem. Pravdu prý dokonce tají i před vlastní matkou.

Uvedl to web ahaonline.cz, podle jehož informací je Irena Greifová přesvědčená, že u jejího muže nejde o nic vážného a že se pouze zotavuje po operaci. Ona sama měla v posledních letech závažné zdravotní potíže, prodělala syndrom toxického šoku.

Témata: Josef Laufer