Nela Boudová a rouškový protest: Pořád nemá klid! Co jí chtěli provést?

Nela Boudová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. května 2020 10:48

Nela Boudová zaujala před několika týdny neotřelým protestem proti vládním opatřením proti šíření koronaviru. Není divu, že se to ní táhne dál a dál. Oblíbená herečka prozradila, že ji pořád nenechali na pokoji.

Ačkoliv je herečkou, největší slávy se dočkala v době, kdy byla divadla či kina kvůli opatřením proti šíření koronaviru uzavřená. Právě reakce vlády se totiž Nele Boudové nelíbila, a tak se rozhodla pro dnes již legendární protest. Na sociální síti zveřejnila fotku, na které intimní partie zakrývala rouška, symbol této zvláštní doby.

Boudová nyní prozradila, co ji ke svéráznému vyjádření vlastního názoru vlastně vedlo. „Pořád jsem si nebyla jistá, ale pak se mi něco stalo v hlavě, doteď nevím, co přesně, a fotku jsem zveřejnila,“ prozradila webu blesk.cz.

„Chápu, že to pro hodně lidí byl šok a někteří byli znechucení, protože jsem si až do té doby chránila své soukromí a záměrně o sobě mlžila, ale každý v sobě máme několik osobností a ve mně uzrála ta punková a šlo to ven,“ vysvětlila známá herečka, která se s následky potýká dosud.

„Pro mě to byla taková sonda do společnosti, protože jsem zírala, jak lidé reagovali. Někteří to brali jako vtip a napsali mi, že mi fandí a že jsem je pobavila, jiní mě div neodtáhli na hranici a další moralizovali, opravdu jsem tolik reakcí nečekala. Vůbec to neustalo, denně mi lidé píší,“ dodala Boudová.

Témata: Nela Boudová