Čestmír Řanda (†60): Zesnulého herce našla dvanáctiletá dcera přítelkyně!

Čestmír Řanda ml.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. května 2020 9:00

Tento týden nás zasáhla smutná zpráva o náhlém úmrtí herce Čestmíra Řandy mladšího. Nyní se objevují další podrobnosti, ze kterých se lidem tají dech. Kdo našel zesnulého herce jako první?

V pondělí náhle zemřel člen známého hereckého rodu Čestmír Řanda ml. (†60). Našli ho v bezvědomí v jeho libereckém bytě a už mu nepomohli ani přivolaní záchranáři. V souvislosti s úmrtím se nejčastěji spekuluje o infarktu.

Indisponovaného herce našla jako první dvanáctiletá dcera jeho přítelkyně Michaely, pro kterou to musel být děsivý zážitek. Zprvu si navíc nepřipouštěla, že by opravdu šlo o něco vážného. „Ona si nejdříve myslela, že si dělá srandu,“ svěřila se dle webu super.cz paní Michaela Blesku.

„Měl totiž ruce pokrčené a ve vzduchu, říkala si, že kdyby se mu opravdu něco stalo, měl by ruce dole. Ale pak když se podívala, měl propadlé břicho, otevřenou pusu a přivřené oči, ve kterých neviděla zorničky,“ dodala.

Podle dostupných informací byla smrt opravdu náhlá. Řanda si na nic nestěžoval, ještě v ranních hodinách byl naprosto v pořádku. Klíčové odpovědi přinese až pitva.

Témata: Čestmír Řanda ml.