Monika Marešová vtrhla do znovu otevřeného kadeřnictví! Nový účes rozdělil fanoušky!

Monika Marešová (dříve Koblížková) 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. května 2020 14:55

Kadeřnictví jsou opět otevřená, což rozhodně kvitují i celebrity. Novým účesem se na sociální síti pochlubila také Monika Marešová. Jenže její letní sestřih rozdělil fanoušky na dva tábory.

Už loni jednou Monika Marešová překvapila fanoušky zbrusu novým účesem, který by u ní nikdo nečekal. Tehdy se ale nakonec ukázalo, že nešlo o permanentní, ale pouze o přechodnou změnu, což zařídila slušivá paruka. Některým lidem to však nedošlo, a tak jí psali, jak jim to připadá strašné.

Manželka oblíbeného moderátora nyní využila toho, že se konečně otevřela kadeřnictví, a pochlubila se opravdovým novým účesem. Leoš jí ho sice pochválil, spousta komentářů ale byla obdobného rázu jako minule.

„Upřímně? Takové vlasy, co jste měla? To byl luxus! Tohle pouze není špatné,“ napsal tak trochu polovičatě jeden z diskutujících. „Nuda,“ přisadila si zase jistá fanynka Moniky. Většinou ale převažovaly pozitivní reakce.

Především dámy měly pochopení pro to, že před blížícími se horkými dny vlasy výrazně zkrátila. „Moni, vypadáte úžasně, šik sestřih na léto,“ zněl jeden z komentářů. „Sestřih super. Občas to chce změnu, moc vám to sluší,“ stálo v další pochvale.

Témata: Monika Marešová (dříve Koblížková)