Těhotná Česká Miss přiznala: Velký hazard se zdravím!

Renata Langmannová oznámila těhotenství 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. května 2020 13:39

Teprve před několika dny oznámila těhotenství misska Renata Langmannová. Teď přiznala nebezpečný hazard se zdravím nenarozeného dítěte. Co se přihodilo?

V neděli na Den matek oznámila Renata Langmannová, Česká Miss za rok 2006, že je v 33 letech poprvé těhotná. Miminko čeká s manželem Ondřejem Novotným, s nímž podniká nejrůznější dobrodružství. Jednu takovou výpravu na nejvyšší africkou horu nejspíš absolvovala už v jiném stavu.

„To, že jsem menstruaci nedostala v termínu, jsem přičítala cestování, kterého bylo opravdu hodně. Několik přeletů a převýšení, byli jsme v Ugandě na gorilách nížinných, pak safari v Tanzanii, výšlap na Kilimandžáro a nakonec odpočinek na Zanzibaru,“ svěřila se modelka webu blesk.cz.

Po příjezdu domů bylo brzy jasno. „Pak jsem si po návratu udělala test a bylo jasno,“ prozradila Langmannová s tím, že karanténa jim pomohla radostnou novinu utajit. Nastávající maminka je už v šestém měsíci. Zpětně připouští, že šlo tak trochu o hazard.

„Kdybych před tím věděla, že jsem těhotná, nešla bych, opravdu bych se bála. Ten výstup je fyzicky opravdu náročný a taky drahý, vyjde na 100 tisíc za osobu. Ale teď jsem ráda, že jsem to zažila a že si můžu v klidu užívat těhotenství,“ dodala.

Témata: Renata Langmannová