Dominika Gottová přišla o rozum? Vídal se s ní denně, tohle si myslí!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. května 2020 8:30 | Aktualizováno: 13. května 2020 21:24

Dominika Gottová v posledních dnech opět plní stránky médií, protože se pustila do slovní války s těmi, kteří jí v posledních měsících pomáhali a vídali se s ní denně. Až v těchto dnech si ale udělali obrázek o tom, s kým vlastně měli tu čest.

Nejspíš čekali, že jim bude vděčná za to, jak se k ní po jejím návratu do Česka zachovali, když jí poskytli střechu nad hlavou. Šárka Rezková a její bývalý partner Miroslav Kolodziej se nestačí divit, co se v posledních dnech děje.

Dominika Gottová se s nimi pustila do slovní války přes média, což si oni – zvlášť s přihlédnutím k obsahu některých jejích vyjádření – nemohli nechat líbit. Teď visí ve vzduchu dokonce trestní oznámení, kterým Gottová vyhrožuje.

Jak vidí vývoj celé kauzy ten, kterého chce nejstarší dcera legendárního zpěváka hnát před soud? „ Začala to Dominika. Začala nás osočovat s tou půjčkou, že se u nás nedá bydlet, že se hádáme a tak dále,“ prohlásil Kolodziej pro web expres.cz.

„My jen dávali vyjádření a dnes už se dostáváme tam, že nikdo nepřemýšlí, proč se to stalo a proč to začalo. Řekli jsme si s Šárkou, že už žádné další prohlášení dávat nebudeme, i kdyby řekla cokoliv, jsou to snůšky nesmyslů a už na to nechceme reagovat,“ dodal odhodlaně.

Témata: Dominika Gottová Šárka Rezková