Kateřina Brožová se pořádně naštvala na Soukupa a spol.: Škoda, že mu někdo nedal ránu!

Kateřina Brožová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. května 2020 14:46

Před pár dny se na televizi Barrandov střetli v diskuzi poslanec Jaroslav Foldyna (za SPD) a starosta Řeporyjí Pavel Novotný (ODS). Vzduchem létala ostrá slova. A to nenechalo chladnou ani herečku Kateřinu Brožovou!

Novotný a Foldyna se v jednom z pořadů Jaromíra Soukupa drsně pohádali kvůli nedávnému odstranění sochy ruského maršála Ivana Koněva v Praze 6, vlasovcům, roli Sovětského svazu na osvobození Československa i ochraně tří českých politiků kvůli údajnému ruskému agentovi operujícímu v Česku. Jedním z hlídaných politiků je právě i Novotný.

Řeporyjský starosta nadával Foldynovi do kolaborantů a „košťat“, poslanec si to ale nenechal jen tak líbit a chvíli to vypadalo, že oba půjdou ven a vše si vyříkají ručně. Mírnit je musel až moderátor a majitel Barrandova Soukup.

Novotný a Soukup přitom v minulosti byli přátelé. Současný řeporyjský starosta dokonce dělal dramaturga několika barrandovským pořadům a moderoval pořad Aféry. Problémy nastaly ve chvíli, kdy se pánové pohádali kvůli Soukupově tehdejší partnerce - herečce Kateřině Brožové.

Novotný ještě jako bulvárník nenechal na Brožové nit suchou a ona mu to nezapomněla. Dokonce jej prý z Barrandova tehdy vyštípala. A i když to bylo už před pár lety, nenávist mezi nimi rozhodně nijak neochladla!

Brožová Novotného i celý Barrandov pořádně zkritizovala na sociálních sítích. „V této TV je prostor pro sprostá a nechutná prasata,“ zuřila herečka na facebooku. „Foldynu nemám ráda, ale škoda, že té ostudě nevolitelné ODS z Řeporyjí nedal ránu,“ rýpnula si Brožová.

Mezitím na fb na ose Trabant - hausbót Mercedesu ? pic.twitter.com/NLCKT95LBn

— Pavel Novotný (@PavelNovotnak) May 6, 2020

Novotný se ale jejími slovy nenechal rozhodit. Sdílel je na twitteru s komentářem: „Mezitím na fb na ose Trabant - hausbót Mercedesu.“

Témata: Kateřina Brožová Pavel Novotný Jaroslav Foldyna Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) TV Barrandov