Agáta Prachařová je znovu sama: DALŠÍ ROZCHOD!

Agáta Prachařová s novým přítelem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. května 2020 12:02

Na nezájem ze strany mužů si Agáta Prachařová nemůže stěžovat, od rozchodu s manželem Jakubem se kolem ní hodně motali hned dva. Ani s tím druhým jí to ale nakonec moc dlouho nevydrželo.

Agáta Prachařová je sice na papíře stále ještě vdanou paní, ale manželství už se rozpadlo před mnoha měsíci. Nikdo tak nestál v cestě tomu, aby si našla nového partnera. Dokonce měli spolu s Markem velké plány.

Založili si společně instagramový profil, který měl být o jejich strastech s dětmi. „Může fungovat pár, který má na jedné straně jednu maminku, dva tatínky a dvě děti, a na druhé straně jednoho tatínka, dvě maminky a dvě děti? A můžeme fungovat my dva dohromady?“ ptala se modelka. Brzy se ukázalo, že nemůže.

Dvojnásobná maminka potvrdila, že je po čtvrt roce vztahu konec. „Ano, rozešli jsme. Nic dramatického se nestalo. Prostě prvotní zamilovanost pominula a zjistili jsme, že to neklape tak, jak by vztah klapat měl,“ řekla webu super.cz s tím, že s dětmi problém nebyl.

Prachařová je stále zaneprázdněná rozvodovým řízením s Jakubem Prachařem. Nemohou si to ještě rozmyslet a dát to znovu dohromady? „To je naprosto uzavřená věc. Stoprocentně,“ vzkázala Agáta.

Témata: Agáta Hanychová