Lucie Šafářová prozradila: Jsou to nejkrásnější chvíle v životě!

Lucie Šafářová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. května 2020 11:25

Lucie Šafářová konečně řekla, co pro ni znamená "být v klubu". Bývalá tenistka prozradila, že právě prožívá ty nejkrásnější chvíle v životě ženy. Možná už víte, co přesně tím má na mysli.

Na Den matek nezapomněla ani Lucie Šafářová, která je té své vděčná za to, že ji přivedla na svět i k tenisu, kterým se proslavila v podstatě po celém světě. Loni ale raketu definitivně pověsila na hřebík a už několik měsíců se věnuje především mateřským povinnostem.

Nedělní svátek se jí tedy týkal víc než kdy dřív, a tak na sociální síti zveřejnila krátké přáníčko. „Všem úžasným maminkám vše nejlepší ke dni matek! Už jsem také v klubu a je to to nejkrásnější, co žena může zažít,“ napsala na instagramu.

V klubu maminek ji přáním přivítal i její partner, hokejista Tomáš Plekanec, se kterým má bývalá úspěšná tenistka několikaměsíční dceru Leontýnku. Společně se svou vlastní maminkou označil Lucii za tu „nejlepší“.

Bývalému kapitánovi národního týmu naopak fanoušci vyčítali, že zapomněl na herečku a zpěvačku Lucii Vondráčkovou, matku jeho dvou starších synů. Šafářová s tím s největší pravděpodobností žádný problém neměla.

Témata: Lucie Šafářová