Zemřel Čestmír Řanda ml. (†60): Kamarád prozradil podrobnosti!

Slávek Boura 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. května 2020 10:48 | Aktualizováno: 12. května 2020 20:50

V pondělí nás zasáhla smutná zpráva o náhlém úmrtí herce a muže mnoha profesí Čestmíra Řandy mladšího. Mezi jeho kamarády patřil moderátor Slávek Boura, který prozradil další podrobnosti.

Jak vás stars24.cz informoval, v pondělí náhle zemřel člen slavného hereckého rodu Čestmír Řanda ml. (†60). Jeho otce si pamatujeme ze slavného filmu Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách, on sám si zahrál např. v Tmavomodrém světě.

Mezi prvními, kteří o úmrtí věděli, byl i jeho kamarád Slávek Boura. „Zemřel Čestmír Řanda ml., producent, scénograf, mlaíř, herec, divnej pavouk, ale kamarád… pozdravuj na druhé straně, Čestmíre, ale ještě ať mi panáka nenalévají,“ napsal na facebooku. Známý moderátor nyní poskytl další podrobnosti.

„Byl celý bílý. Rychlá se ho snažila resuscitovat, ale bohužel to nezvládl. Jestli to byl infarkt, to nikdo neví, to ukáže až nařízená pitva. Jestli to měl po tatínkovi, tak to mohlo být srdíčko,“ vypověděl Boura pro web ahaonline.cz.

Potvrdil to dřívější informace, podle kterých byl Řanda nalezen v pondělí v bezvědomí ve svém bytě v Liberci. Bohužel už nepomohla ani přivolaná zdravotnická záchranná služba.

Témata: Čestmír Řanda ml. Slávek Boura