Dominika Gottová v koncích? Nesmysl, akorát se ztrapníš, zní na její adresu!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. května 2020 9:00 | Aktualizováno: 12. května 2020 21:24

Slovní válka Dominiky Gottové s lidmi, kteří ji poskytli střechu nad hlavou, může nakonec skončit u soudu. Nejstarší dceru legendárního zpěváka Karla Gotta ale od tohoto řešení odrazují. Byl by to prý trapas.

Mnoho lidí by bylo nemile překvapeno, kdyby se dozvěděli, že na ně někdo chce podat trestní oznámení. „Zaznamenal jsem to, akorát jsem se tomu s Dominikem zasmál,“ svěřil se webu expres.cz Miroslav Kolodziej, kterému právními kroky vyhrožovala Dominika Gottová, se kterou se v posledních dnech pustil do slovní války.

Bývalý partner Šárky Rezkové si myslí, že Dominika trestní oznámení nakonec nepodá, podle jeho názoru to ani není z její hlavy. „Lidé, kteří ji vedou, se ji snaží dotlačit k senzaci, je to výstřel do tmy. Úplně by se tím ztrapnila, ona ví, jak to je, my to víme,“ konstatuje.

Podle jeho informací prý nejstarší dcera slavného zpěváka čtyři dny nevyšla z domu. „Nebyla schopná vylézt z baráku. Měla dát prohlášení a jít na policii, prý byla celý víkend pak jaksi indisponovaná,“ tvrdí.

„Ona musí vědět, že je to nesmysl. Jsem přesvědčen, že na tu policii nepůjde. Ať je jakákoliv, je natolik soudná, že ví, že je to kravina všech kravin. Kdyby tam ale šla, mám ještě trumf v rukávu a otočím to proti ní. Ale nechci to používat, chci z toho všeho vyskočit i s Šárkou,“ dodal Kolodziej.

Témata: Dominika Gottová