Karel Šíp přišel o práci: Jak zvládá dobu koronavirovou?

Šíp, Karel

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2020 21:09

Karel Šíp přišel v posledních týdnech dočasně o práci v televizi, pro kterou běžně natáčí talk show. Oblíbený moderátor prozradil, jak se mu v době epidemie koronaviru daří. Co ho pobavilo?

Karel Šíp kvůli epidemii koronaviru nemá do čeho píchnout. Televizní produkce byla totiž přerušena, což se dotklo i jeho divácky oblíbené talk show Všechnopárty. Místo premiérových epizod běží v pátek večer reprízy.

Populární bavič je překvapený z toho, co se děje. „Nevěřil jsem, že jeden virus drží v šachu celou zeměkouli. Mně chybí ten pohyb v zajetejch kolejích. Já jsem přesvědčenej, že kdybych vyšel ven a na Žižkově proletěl jediný virus, tak bych ho chytil,“ cituje jeho slova web ahaonline.cz.

Teď už ale z vlastní zkušenosti ví, že humorným situacím nahrává i domácí karanténa. Při sledování televizního zpravodajství moderátor uslyšel, že stát seniorům zajistí cestování. Než mu došlo, že řeč bylo o testování, bylo už o zábavu postaráno.

„Mě ta myšlenka tak pobavila, že jsem si již v hlavě odvíjel scénku, protože jsem si představil, jak do domu seniorů přijdou dva náměstci z ministerstva cestovního ruchu a sezvou všechny do jídelny, protože my jsme tady kvůli tomu cestování, tak se hlaste, kdo kam chcete,“ svěřil se Šíp.

Témata: Karel Šíp