Jaromír Jágr se pochlubil historickým úspěchem! Nechápavý fanoušek mu to nepokazil!

Jaromír Jágr 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2020 20:19

Jaromír Jágr se na sociální síti pochlubil opravdu velkým úspěchem, kterým se zapsal do historie nejslavnější hokejové soutěže světa. Radost si nenechal pokazit ani nechápavým fanouškem.

Doba, kdy Jaromír Jágr válel za mořem v NHL, už je bohužel pryč, avšak slavný hokejista tam zanechal takový dojem, že se o něm mluví dodnes. V těchto dnech byl zástupci médií zvolen nejlepším pravým křídlem za posledních více než 50 let. Útočník se tím samozřejmě nezapomněl pochlubit.

„Nerad se chlubím, vím moc dobře, že pýcha předchází pád. Uvědomuji si, že bez Boha, rodičů a lidí, kteří mi pomohli, bych nikdy nic nedokázal, ale dnes udělám výjimku. 13 novinářů NHL hlasovalo o nejlepší pravé křídlo od 1967 do 2020. Deset z nich mě dalo na první místo. Děkuji. Moc si toho vážím,“ napsal na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr), Kvě 7, 2020 v 9:43 PDT

Jenže jednomu z fanoušků se nelíbilo, komu Jágr mimo jiné přisuzuje za svůj úspěch zásluhy. „Škoda, že ty roky tak utekly, Jardo, ale příště toho Boha vynech, to je jen výplod lidské fantazie,“ vzkázal olympijskému vítězi.

Jágr, o kterém je dobře známo, že pro něj víra hodně znamená, si svůj názor vzít nenechal. „Jednou to pochopíš,“ odvětil příznivci.

Témata: Jaromír Jágr