Lucie Vondráčková ukázala maminku: Neuvěříte, s kým si ji spletli!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2020 16:05 | Aktualizováno: 13. května 2020 19:05

Lucie Vondráčková je sama dvojnásobnou maminkou, nezapomíná ale ani na tu vlastní. Když ji o víkendu ukázala fanouškům na sociální síti, nejspíš se nestačila divit tomu, s kým si ji spletli.

V souvislosti s včerejším Dnem matek už jsme o Lucii Vondráčkové jednou psali. Tomáši Plekancovi dali někteří fanoušci jasně najevo, že na bývalou manželku a matku obou svých synů v nedělním příspěvku zapomněl.

Jestli to znepokojilo i samotnou Vondráčkovou, to nám není známo. Ona sama na svou maminku Hanu Sorrosovou nezapomněla, když zveřejnila dvě její fotografie, z nichž na jedné s ní byla také, na svém instagramovém profilu. „Máma,“ napsala stručně a jasně.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Kvě 9, 2020 v 11:25 PDT

Jenže některé její fanynky měly podezření, že na jedné z fotek není maminka, ale jedna známá zpěvačka. Musí se přiznat, že ta podoba tam opravdu je, i když obě dámy dělí od sebe téměř 12 let. S kým si tedy Sorrosovou spletly?

„V první vteřině jsem myslela, že levá fotka je Ilona Csáková,“ přiznala jedna z fanynek, zatímco další přitakala. „Přesně, i já,“ dodala v odpovědi na první komentář.

Témata: Lucie Vondráčková Ilona Csáková