Těhotná Langmannová nechtěla prozradit pohlaví miminka. Jenže manžel se neudržel!

Renata Langmannová oznámila těhotenství 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. května 2020 14:39

Misska Renata Langmannová (33) na Den matek oznámila, že je těhotná! Zároveň ale vzkázala, že pohlaví miminka odhalí, až přijde ten správný čas. Jenže její manžel Ondřej Novotný (42) už teď zřejmě prozradil něco, co neměl!

Někdejší Česká Miss Renata Langmannová je v třiatřiceti letech poprvé těhotná. Se šťastnou zprávou se fanouškům svěřila na sociálních sítích až po několika měsících. Dlouho se jí to dařilo tajit – i díky koronakrizi.

Krásná blondýnka sice pohlaví svého potomka neprozradila, jenže její manžel na svém instagramu zveřejnil fotku, která mnohé napovídá! Na obnaženém těhotenském bříšku své ženy totiž drží růžovou roušku! „Tož už mužem taky slavit,“ napsal k fotce zveřejněné v Den matek Novotný.

Jestli to opravdu bude holčička, ale bude jasné zřejmě až za tři měsíce. Renata totiž mezi tzv. hashtagy schovala slovní spojení „den 148“, čímž prozradila, že je už v šestém měsíci těhotenství.

Nastávající rodiče také přijímají od svých kolegů a kamarádů. „Tak já mám obrovskou radost, moc gratuluji. To je úžasný!“ rozplývá se zpěvačka Monika Bagárová, která také brzy porodí první dítě.

„Gratulace,“ přidala se moderátorka Petra Svoboda. A s blahopřáním přispěchaly i herečky Veronika Arichteva, Jitka Schneiderová, Míša Maurerová či zpěvačka Martina Pártlová.

Témata: Renata Langmannová těhotenství