Vendula Pizingerová přiznala: Zamotal se mi život!

Vendula Pizingerová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2020 11:35

Vendula Pizingerová před několika dny zaskočila Česko, když oznámila těhotenství. Nyní na sociální síti přiznala, že zvlášť jedna osoba z jejího života by koukala, jak se jí zamotal život.

Již několik dní víme, že ještě letos přijde na svět další dítě, které bude Vendule Pizingerové říkat maminko. Ona sama bere Den matek velice vážně, což v neděli na sociální síti jasně ukázala. „Dnes je den matek… ale matky nás doprovází každý den… ta moje určitě. Čím déle tu není, tím častěji na ni myslím,“ svěřila se na instagramu.

Vdova po hudebním skladateli Karlu Svobodovi v příspěvku nepřímo připomněla nedávno oznámené těhotenství. „Myslím, že by moje mamka tedy koukala, jak se mi zamotal život. Nevím, co by mi řekla, ale měla by pravdu,“ konstatovala.

Prezidentka Kapky naděje naopak naznačila, že od svého syna si momentálně o podobně vděčném přání ke Dni matek může spíš nechat zdát. V čem je problém?

„Kuba mi teď říká matko, ale to se dá pochopit, jsme všichni v jeho období dospívání. Mně tedy svazují hormony taky, takže je to u nás někdy těžký! Ovšem pak jsme usazeni opravdovým testosteronem. Tolik k hormonální situaci u nás doma,“ dodala Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová