Tomáš Plekanec: Na Den matek na někoho zapomněl!

Tomáš Plekanec 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2020 10:58

Tomáš Plekanec nezapomněl na nedělní Den matek a popřál dvěma důležitým ženám. Jenže podle některých fanoušků jsou v jeho životě přinejmenším tři důležité ženy. Na sociální síti mu to náležitě připomněli.

Včera byl Den matek, kdy se vzdává pocta matkám a mateřství. Zvykem je dávat maminkám květiny či jiné, třeba vlastnoručně vyrobené dárky. Tomáš Plekanec k přání využil sociální sítě, kde je v poslední dobou hodně aktivní.

Na svém instagramovém profilu zveřejnil fotografie své maminky a partnerky Lucie Šafářové, která přivedla před pár měsíci na svět dceru Leontýnku. „Nejlepší,“ vystačil si bývalý reprezentační kapitán s krátkým komentářem.

Jenže některým fanouškům přišlo, že útočník brněnské Komety na někoho zapomněl. „A Lucii sem nedáte, i když spolu nejste? Je to matka vašich dětí,“ píše se v jednom komentáři. „Snad chybí Lucie. Je to maminka vašich dětí,“ stojí v dalším příspěvku.

Tito nespokojení příznivci měli pochopitelně na mysli známou herečku a zpěvačku Lucii Vondráčkovou, bývalou Plekancovu manželku. Společně mají syny Adama a Matyáše. On ale dotěrné dotazy nechal bez odpovědi.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová Lucie Vondráčková