Eva Pilarová (†80): Zvolili jiné místo posledního odpočinku!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2020 9:40 | Aktualizováno: 11. května 2020 18:59

V tomto týdnu uplynou dva měsíce od odchodu legendární zpěvačky Evy Pilarové. Nyní vyšlo najevo, že se pozůstalí nakonec rozhodli zvolit jiné místo posledního odpočinku. Kde nakonec Eva spočine?

Čas letí… Za pár dní už to budou dva měsíce, co zemřela zpěvačka Eva Pilarová (†80). Vdovec Jan Kolomazník má zatím urnu s popelem u křesla, kde dle svých slov sedává a povídá si s ní. Teď to ale vypadá, že se blíží chvíle, kdy bude náležitě uložena na místo posledního odpočinku.

Tím se dle původních plánů pozůstalých měla stát rodinná hrobka, jenže najednou je všechno jinak. Podle informací webu ahaonline.cz nejspíš legendární zpěvačka spočine na brněnském Ústředním hřbitově mezi dalšími slavnými osobnostmi.

Vdovce nápad velice potěšil. „Eva patří mezi brněnské hvězdy. Už mi i konkrétně ukázali, kde by ji uložili. Líbí se mi to. Hrob je v rohu hřbitova, jen kousek od krematoria, a tak ho lidé, kteří ji měli rádi, snadno naleznou. Přál bych si, aby to pro její příznivce bylo takové poklidné poutní místo,“ řekl serveru.

Sám se do příprav zapojí, bude na něm výběr vhodného kamene pro náhrobek. „Mám přesnou představu, vím, co by Eva chtěla. Až bude vše papírově připravené, vypíše se výběrové řízení,“ svěřil se Kolomazník.

Témata: Eva Pilarová