Dominika Gottová ve slovní válce s Rezkovou: Bude SOUD?!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2020 8:29

Chtěli jí pomoct, ale teď už jistě litují. Šárka Rezková s expartnerem Mirkem se dostali do slovní války s Dominikou Gottovou. Nejstarší dcera slavného zpěváka možná dokonce požene celou věc k soudu.

Dominice Gottové se zase bude hodit právník. Rozvod s manželem Timem Tolkkim se sice stále nevyřešil, protože do řízení neplánovaně zasáhla pandemie koronaviru, která oba dva „uvěznila“ mimo Finska, jenže usměvavá blondýnka se prý hodlá pustit do dalšího sporu.

Podle informací webu blesk.cz se nejstarší dcera legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) chce ohradit proti lžím, které měl podle ní vypustit Miroslav Kolodziej, expartner zpěvačky Šárky Rezkové. Server uvádí, že se na něj chystá podat trestní oznámení.

Gottová se v posledních dnech a týdnech pustila do slovní války s Rezkovou a jejím někdejším snoubencem. Všechno to spustilo vydání knihy vzpomínek o jejím tatínkovi, do které poskytli vyjádření i zpěvačka a její bývalý přítel.

Rázem bylo zapomenuto, že to byla právě Rezková, kdo poskytl Dominice střechu nad hlavou poté, co opustila manžela a uprchla z Finska domů do Česka. Nakonec se možná všichni sejdou u soudu.

Témata: Dominika Gottová Šárka Rezková