Tata Bojs chystají unikát: Online koncert, který nemá obdoby!

Pražská kapela Tata Bojs.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. května 2020 16:39

Kapely Tata Bojs a Visací zámek, které stejně jako jejich hudební kolegové přišly o plánované koncerty, přesunuly vystoupení do virtuálního světa. Tata Bojs tradiční benefiční koncert v pražském Divadle v Celetné nabídnou 13. května jako živý online přenos s interaktivními prvky.

Visací zámek zve svoje příznivce pod heslem Punk ani Koronáč nezastaví! na svůj první online koncert, který odehraje 16. května z haly v Tuchoměřicích u Prahy.

Tata Bojs s koncertním konceptem OnLive fanouškům vynahradí zrušený tradiční koncert v pražském Divadle v Celetné, jehož výdělek bude věnován Nadačnímu fondu Šestý smysl. Příznivci kapely z pražské Hanspaulky si mohou virtuální koncert, který se uskuteční stejně jako původně plánované vystoupení 13. května, užít bez ohledu na to, zda měli na původní koncert zakoupené vstupenky.

Při onlive přenosu vystoupení Tata Bojs bude mít divák, na rozdíl od běžných streamů, možnost interaktivity v prostoru divadla i v komunikaci s kapelou. Podobně jako v předchozích letech bude veškerý výtěžek z původně prodaných vstupenek a příspěvků zaslaných během koncertu darován Nadačnímu fondu Šestý smysl, který pomáhá zejména rodinám s handicapovanými dětmi, dětem z dětských domovů, v pěstounských rodinách nebo organizacím pečujícím o postižené.

Témata: Tata Bojs