Dominika Gottová a manžel Timo: Pořád to mezi nimi neskončilo?!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. května 2020 8:01

Dominika Gottová tvrdí, že chce s manželem Timem rozvést, jenže na povrch vyplavaly zajímavé informace o jejich vztahu. Z nich vyplývá, že to mezi nimi stále tak úplně neskončilo.

Když se Dominika Gottová vrátila do Česka, přijel za ní po čase z Finska její manžel Timo Tolkki a vypadalo to, že by ji rád získal zpět. Ona ho od sebe alespoň na první pohled odháněla. Teď se však objevily zajímavé informace.

Někdejší partner zpěvačky Šárky Rezkové, která dceři legendárního zpěváka poskytla střechu nad hlavou, je má z první ruky. „Od prvního dne, co přijela, byla s Timem v kontaktu. Vyměnila si číslo a dala ho hned Timovi,“ řekl webu expres.cz Miroslav Kolodziej.

„Když jsem se jí zeptal proč, řekla mi, že neví. Než se od nás odstěhovala, řekla mi, že by se k Timovi chtěla vrátit, jenomže ten zůstal venku kvůli koroně a nemůže zpět do Česka,“ prozradil dále.

Do domu dokonce přišel od finského hudebníka záhadný balík, jehož obsah Miroslav nezná. „Musela mu tedy dát i naši adresu. Já jsem mu ale zakázal, aby k nám na pozemek vstoupil. Ona je s Timem neustále v kontaktu,“ dodal. 

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki