Tomáš Plekanec o roli otce po boku Šafářové: Někdy to není jednoduché!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec s dcerou Leontýnkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. května 2020 16:50

Tomáš Plekanec se o Vánocích dočkal potomka i se svou nynější partnerkou, bývalou tenistkou Lucií Šafářovou. Nyní přiznal, že v roli otce to po jejím boku občas nemá úplně jednoduché.

Tomáš Plekanec se musel smířit s tím, že extraligová sezona skončila kvůli epidemii koronaviru předčasně. Přineslo mu to ale možnost strávit více času s partnerkou Lucií Šafářovou a malou dcerou Leontýnkou. 

„Jsem zklamaný, že nebylo play off. Psychicky i fyzicky se na něj připravujete, hráči v něm prožívají krásný chvíle. Ale jak říkáte, trávím čas s rodinou, nikde necestuju a věnuju se dětem,“ přiznal v rozhovoru pro web lidovky.cz.

Někdejší reprezentační kapitán má navíc dva syny z předchozího vztahu s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, a tak dostal otázku, jestli ho ještě rodičovství dokáže nějak překvapit. Jaká byla odpověď?

„Každé dítě překvapuje, ať mu jsou čtyři měsíce, čtyři roky nebo osm let. To je na tom nádherný. Jsou dny, kdy to není úplně jednoduchý, ale krásné momenty převládají. Když se na vás malé miminko usměje, malej kluk řekne něco nečekaného. To si užívám,“ vysvětlil Plekanec. 

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová