Michaela Kuklová v plavkách během léčby? Vše se vysvětlilo!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. května 2020 16:21

Na profilu Michaely Kuklové se během léčby rakoviny prsu objevila fotka v plavkách, což mnoho lidí překvapilo. Vše se ale nakonec vysvětlilo díky samotné herečce, která k tomu měla co říct.

Každý fanoušek Michaely Kuklové ví, že bojuje s rakovinou, proto byla pro spoustu z nich velkým překvapením fotografie v plavkách, která se jen před několika dny objevila na jejím instagramovém profilu. „Nikdy se nevzdávej,“ dodávala si v angličtině sílu.

Oblíbená herečka nyní o tomto nečekaném příspěvku prozradila víc. Chtěla tak dát najevo emoce, které provázejí léčbu vážné nemoci. „Ten příspěvek je o radosti, prošla jsem dobře všemi vyšetřeními,“ svěřila se dle webu super.cz.

Snímek v plavkách ji prý motivuje, zvlášť když ji ještě čeká např. zákrok na plastické chirurgii. „My už se dostali alespoň k diskusím ohledně další operace, byť ještě musím vydržet, což je krásný,“ dodala.

Kuklovou navíc jistě potěšila i změna v osobním životě. Krátce poté, co oznámila diagnózu, totiž iniciovala rozchod s partnerem Josefem, který se nenechal lehce odbýt, a tak po krátkém odloučení opět tvoří pár.

Témata: Michaela Kuklová