Veronika Arichteva: Nebývale upřímná zpověď o těhotenství!

Veronika Arichteva 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. května 2020 14:39

Veronika Arichteva v dubnu po mnoha spekulacích potvrdila, že je těhotná. Od té chvíle jí nedělá problém o tom otevřeně mluvit. Na sociální síti nyní prozradila, kolik už přibrala, promluvila i o jménu.

Je to jen něco přes dva týdny, co Veronika Arichteva oznámila, že čeká miminko. Už je ale ve dvacátém těhotenském týdnu a rozhodla se pokračovat ve své těhotenské zpovědi. Mimo jiné na sociální síti prozradila, jestli trpí nevolnostmi.

„Do mísy jsem se nepodívala ani jednou,“ napsala narovinu na instagramu a pokračovala dalšími zajímavými podrobnostmi. „Vyjedla jsem si zatím pět kilo. Jablka. Hodně jablek. Hlavně večer,“ konstatuje nastávající maminka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev), Kvě 6, 2020 v 1:12 PDT

Podle svých slov už také zvládla přečíst 4 knížky o tom, co ji čeká, a pátou má rozečtenou. „Ta třetí se fakt nedala. Jedna byla obrázková. A první dvě si už nepamatuju. Budu to s váma sdílet. Kromě těch nosítek. To je tady totiž o hubu. (Nedej bože bych tam to mimino dala s nohama do jinýho písmene než M),“ uvedla herečka.

Humor si pak neodpustila ani na závěr, když se věnovalo dalšímu oblíbenému tématu. V rámci něj prozradila, kdo je otec. „Jméno pořád nerozhodnuto. Příjmení je naštěstí daný. Takže ano, je to manžela,“ dodala Arichteva, jejíž muž Biser je známý režisér.

Témata: Veronika Arichteva