Anička Slováčková má ohromnou radost! Jen měsíc po chemoterapii…

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. května 2020 14:01

Statečný boj Aničky Slováčkové s rakovinou prsu v posledních měsících sleduje spousta lidí. Všem musela udělat radost fotografie, kterou herečka a zpěvačka dnes zveřejnila na sociální síti.

Anička Slováčková dala před pár dny najevo, že se jí o teď o vážné nemoci, která ji trápí už několik měsíců, nechce moc mluvit. Dnes se ale ozvala na sociální síti kvůli něčemu, co můžeme považovat za velice dobrý signál.

Talentovaná herečka a zpěvačka se na svém instagramovém profilu pochlubila snímkem, ze kterého je patrná jedna velká změna týkající se jejího vzhledu. „Rostu, rostem, rosteme,“ radovala se z prvních „nových“ vlasů.

Dcera slavných rodičů nezapomněla připomenout, že je to právě měsíc, co absolvovala poslední chemoterapii. Nyní už má za sebou i operační zákrok a o dalším průběhu léčby se teprve rozhodne na základě výsledků. O radost z vlasů se každopádně připravit nenechala.

„Pořád trochu pštros a na většině hlavy jsou ty vlásky jemný, ale jsou tam… a co teprve to obočí – z toho mám největší radost. No nic, bojujeme dál. Jen jsem se chtěla pochlubit svým jedním centimetrem,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková