Jaromír Jágr básní o setkání se zadanou kráskou: Málem ji snědl!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. května 2020 13:19

Není pochyb o tom, že o Jaromíra Jágra mají ženy i po mnoha jeho nezdarech v lásce stále zájem. Sám hokejista na sociální síti básní o setkání se zadanou kráskou. Copak na to asi řekne její přítel?

Jaromír Jágr jen před několika dny přiznal, že na své bývalé partnerky nedá dopustit, protože problém vedoucí k rozpadu všech jeho dosavadních vztahů byl prý na jeho straně. Přesto se kolem něj ženy motají a chtějí ho „ulovit“.

Setkáním s hokejovou legendou nepohrdla ani Eva Perkausová, i když k němu došlo za účelem rozhovoru pro pořad Showtime nové stanice CNN Prima News. Slavný sportovec si ale stanovil podmínky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr), Kvě 6, 2020 v 12:04 PDT

„Zaprvé – interview udělá Eva Perkausová. Zadruhé – Sama pro mě upeče bábovku. Podmínky byly splněny, popravdě jsem s tím nepočítal. A bábovka se jí povedla,“ uvedl na instagramu a dokonce přidal srovnání se schopnostmi jedné ze svých expartnerek. „Skoro jako od mámy nebo Veroniky Kopřivové,“ svěřil se.

Na závěr se Jágr málem nevyvaroval nebezpečného dvojsmyslu. „Evy přítel se má na co těšit, celou jsem ji nesnědl… myslím bábovku,“ dodal světoznámý útočník, který je od rozchodu s Kopřivovou stále nezadaný.

Témata: Jaromír Jágr Eva Perkausová