Těhotná Vendula Pizingerová: Upřímně o pohlaví miminka!

Vendula Pizingerová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. května 2020 11:48 | Aktualizováno: 7. května 2020 20:03

Vendula Pizingerová před necelým týdnem zaskočila Česko oznámením, že je znovu těhotná. Nyní prozradila něco víc o pohlaví miminka. Vzhledem k tomu, že má doma dva muže, je její přání pochopitelné.

Zítra uplyne týden od překvapivého prvomájového oznámení Venduly Pizingerová, která se svěřila, že je v 48 letech opět těhotná. Fanoušci pochopitelně prahnou po dalších podrobnostech a prezidentka Kapky naděje nemá nejmenší problém s tím něco do světa pustit.

Vdova po hudebním skladateli Karlu Svobodovi neměla problém promluvit o pohlaví miminka. Nic převratného ale neřekla. „Zatím nevíme, co to bude. Ale moc se těšíme,“ řekla dle webu idnes.cz v pořadu Showtime stanice CNN Prima News.

„Josef (současný manžel – pozn. red.) nikdy děti neměl a vychovává patnáctiletého Kubu. To si myslím, že je tak adekvátní, že si kluci rozumí a dělají si ze mě oba pořád srandu. Pevně věřím, že se nám narodí něco jiného než kluk,“ přeje si Vendula.

Těhotenství jinak bere jako dar z nebes. „Nevím, jestli existuje nějaká vyšší moc, že se tohle stalo, mé těhotenství je taková kategorie zázrak. V dnešní zrychlené a nervózní době, ve které žijeme, jsou ženy daleko náchylnější k neplodnosti. Tolik lidí chce děti a nemají je,“ dodala Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová