Kdyby to slyšel Karel Gott (†80)… KRUTÁ PRAVDA o vztahu Dominiky s tátou!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. května 2020 8:32 | Aktualizováno: 8. května 2020 20:38

Vztah Dominiky Gottové s tátou Karlem nebyl ideální od první chvíle, v posledních letech života se legendární zpěvák snažil navést nejstarší dceru na správnou cestu. Teď ale zaznělo něco, z čeho by Mistr rozhodně neměl radost.

Karel Gott (†80) se nedožil návratu své nejstarší dcery z Finska do Česka, na věčnost odešel o několik týdnů dříve. K jejich poslednímu setkání došlo během letních měsíců na Bertramce, kdy to ještě vypadalo všelijak.

Dominika Gottová po návratu do rodné vlasti s oblibou opakuje, že by na ni tatínek byl hrdý, kdyby měl možnost vidět, jak se dokázala postavit na vlastní nohy. Je obecně známo, že dceru nabádal k tomu, aby se vykašlala na svého problémového manžela Tima Tolkkiho, což se stalo.

Jenže v posledních dnech se Dominika pustila do slovní války s Šárkou Rezkovou a jejím přítelem. Takové vyřizování účtů přes média by se legendárnímu zpěvákovi jistě nelíbilo. Navíc když nahlas zaznělo, jaký byl vlastně vztah Gottové k tatínkovi.

„Netáhne ji to za matkou a i k tomu tátovi měla vztah spíše jako ke kasičce. Je strašně sebestředná, dělá jí to dobře,“ řekl narovinu webu expres.cz Miroslav Kolodziej, který se kvůli Dominice rozešel se snoubenkou Šárkou Rezkovou.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott