Tomáš Plekanec má obavy: Děti ho nebudou poslouchat?!

Tomáš Plekanec 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. května 2020 14:30

Tomáš Plekanec má se dvěma partnerkami tři potomky. Hokejista se ale obává, že by ho děti tak úplně nemusely poslouchat, a tak podle toho plánuje svou budoucnost poté, co skončí s hokejem.

Hokejová budoucnost Tomáše Plekance po předčasném konci uplynulé extraligové sezóny byla nejasná. Teď už víme, že se zapojil do přípravy na nový soutěžní ročník. Zároveň už ale myslí na to, co bude, až pověsí brusle na hřebík.

Někdejší kapitán české reprezentace nastínil své budoucí plány dle webu isport.blesk.cz v rozhovoru pro kanadskou televizi TVA Sports. Z ledu by se prý rád přesunul na střídačku. „Dělám si trenérskou licenci B,“ prozradil.

Na její dokončení však bude mít ještě dost času, protože s koncem kariéry si chce ještě dát načas. „Ještě chci dva, tři roky hrát. Ale nikdy nevíte, co se stane, takže už přemýšlím, co bude pak,“ vysvětlil útočník.

Není pochyb o tom, že jako trojnásobný otec povede všechny své děti ke sportu, avšak syny Matyáše s Adamem či jejich vrstevníky by trénovat nechtěl. „Nevidím se jako trenér dětí, protože by asi nezvládaly to, co bych po nich chtěl. Radši bych trénoval v extralize,“ dodal.

Témata: Tomáš Plekanec