Eva Burešová: Co dělá, jim přijde odporné! Tohle vzkazuje!

Eva Burešová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. května 2020 13:03 | Aktualizováno: 7. května 2020 18:58

Říká se, že nikdo není dokonalý. Od některých lidí se o jedné "vadě" na kráse dozvěděla i herečka a zpěvačka Eva Burešová. Reagovat hodlá ale přesně opačně, než by tito hrdinové chtěli.

Evy Burešové se díky roli v divácky oblíbeném seriálu Slunečná všímá víc lidí než kdy dřív. S větším množstvím fanoušků ale přibývá i kritiků, kteří si na ní všímají především jedné věci. Podle nich jde o vadu na kráse.

Talentovaná herečka a zpěvačka o tom dobře ví. „Vždy, když jsem otevřela nějakou diskuzi pod článkem se mnou, našlo se minimálně pět komentářů o tom, jak odporný úsměv mám a jak bych se už nikdy neměla usmívat,“ svěřila se webu super.cz.

Seriálové hvězdě na tom vadí především jedna konkrétní věc. „Nikoho z těch lidí nezajímalo, kdo jsem, co dělám, ale všichni s naprostou jistotou věděli, jak bych měla a neměla vypadat,“ uvedla s tím, že diskuze už nečte. Názorem takových lidí se navíc ovlivnit nenechá.

„Já se budu smát stále a ještě více! Smích totiž léčí. Takže doufám, že všechny, co tyhle komentáře psali, ten můj úsměv vyléčí z toho psát nenávistné kraviny na internet a ničit šťastným lidem radost,“ dodala Burešová.

Témata: Eva Burešová