Michaela Kuklová: Z rozchodu kvůli rakovině nakonec sešlo!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. května 2020 10:28

Míše Kuklové postavil osud do cesty nečekanou překážku v podobě vážné nemoci, kterou se navíc rozhodla zvládnout sama a iniciovala rozchod s přítelem. Teď ale vyšlo najevo, že z něj sešlo. Co se stalo?

Mnoho lidí překvapilo, když Michaela Kuklová v průběhu léčby zákeřné rakoviny oznámila rozchod s partnerem Pepou, protože ho sama iniciovala a připravila se tak o velkou oporu v tomto složitém životním období.

Sympatická herečka to vysvětlovala tím, že zdraví je na prvním místě, protože je důležité i pro jejího syna. Sama si ale nejspíš neuvědomovala, jak je důležitá pro svého přítele. Ukázalo se totiž, že ten se s takovým koncem nesmířil.

Kuklová ve vysílání Českého rozhlasu přiznala, že jsou zase spolu. „Teď je namístě říct, že se nevzdal, dává mi tolik najevo, že jsem pro něj blbost důležitá, krásná, že o tom to není. Že mě miluje takovou, jaká jsem. Neumím lhát, takže do toho jdeme znovu,“ řekla v pořadu Blízká setkání.

„Neříkám naplno, že jsem z toho venku. Dokázala jsem sama sebe přesvědčit nebát se lásky a věkového rozdílu. V tom jsem hrozná. Dokážu to hodně zkomplikovat, ale musím tomu dát ještě šanci,“ svěřila se.

Témata: Michaela Kuklová