Dominiku Gottovou poznal zblízka a promluvil: Chlastá a skončí špatně!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. května 2020 9:50

Dominika Gottová se v posledních dnech pustila do slovní války s Šárkou Rezkovou a jejím bývalým partnerem, kteří jí po návratu do Česka poskytli střechu nad hlavou. Jenže ti si to vůbec nenechávají líbit a přebírají iniciativu.

Ke slovu se dostal především Miroslav Kolodziej, expřítel zpěvačky, který popsal, co se u nich doma dělo, když tam byli tři. Dominika prý poslední týdny byly bez života. „Chodili jsme ji kontrolovat, jestli vůbec dýchá. Koukal jsem se na její hruď, jestli se zvedá. Poslední týden jsme žili ve strachu, aby se jí u nás něco nestalo,“ řekl webu expres.cz.

„V březnu jsem na ni vystartoval a řekl jí, že má velký problém s alkoholem. Řekla mi, že chlastají všichni. Ona tu léčbu nikdy nepodstoupí, ona se má hodně ráda, nikdy jsem nepoznal tak bezcitného a chladného člověka. Má ráda pouze sebe,“ nešetří dceru legendárního zpěváka.

Podle něj je Gottová dvaadvacet z 24 hodin mimo. „Denně tahala domů tašku s alkoholem. Ptal jsem jí, proč k tomu bere prášky, například neurol. Ona mi řekla, že je pak klidnější. Každý den, kdy se najela, jí šlo o život,“ popsal.

Kolodziej se domnívá, že jeho někdejší podnájemnice skončí špatně. „Skončí špatně. Nebude to ale druhá Iveta. Buď se uchlastá, nebo předávkuje. Jednoho dne to tělo řekne dost! Takhle skončí, o tom jsem přesvědčen,“ míní.

Témata: Dominika Gottová