Jakub Prachař: ZÁKAZ pro novou partnerku Denisu!

Jakub Prachař má nové tetování 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2020 13:16 | Aktualizováno: 5. května 2020 22:11

Jakub Prachař si po rozpadu manželství brzy našel novou přítelkyni, která působí v modelingové branži. Denisa Dvořáková to s nim ale přinejmenším v některých ohledech nemá jednoduché.

Jakub Prachař je na papíře stále ještě ženatý muž, rozvod s manželkou Agátou už by však oba chtěli podle dostupných informací dotáhnout do zdárného konce. Až se tak stane, tak to přesto nebude znamenat, že je zase k mání.

Už před mnoha měsíci se ukázalo, že herec a moderátor randí s českou topmodelkou Denisou Dvořákovou. Jelikož si člen slavného hereckého rodu odjakživa hodně střeží soukromí, moc důkazů – třeba ve formě společných fotek – neexistuje. Jeho partnerka by si prý přitom tak ráda pochlubila.

„Zakázal jí dávat jakékoliv společné fotky na Instagram, i když ona by tam zrovna ráda dala občas něco, kde jsou spolu. Bohužel si to Jakub nepřeje,“ prozradila webu expres.cz jedna z modelek a kamarádek Dvořákové.

Ostatně Agáta měla také velký problém Jakuba přesvědčit, aby se s ní vyfotil na sociální síť, i když pár jejich společných fotek přece jen existuje. Vzhledem k tomu, jak je dcera herečky Veroniky Žilkové na sítích aktivní, ale rozhodně nejde o žádné závratné množství.

Témata: Jakub Prachař Denisa Dvořáková (modelka)