Nela Boudová se rozhodla přestat mlčet! Kvůli rouškám si podala veřejnost i vládu!

Nela Boudová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. května 2020 11:51

Herečka Nela Boudová vyvolala nedávno zveřejněnou fotografií pořádnou vlnu kontroverze. Za roušku mezi nohama ji lidé chválili i spílali. Nyní se k ní vrátila a prozradila víc.

Jak už stars24.cz informoval, poté, co na sociální síti zveřejnila velice provokativní fotografie, kde si intimní partie zakryla rouškou, se zvedla vlna nevole. Tu převzala i zahraniční média, která její čin doslova nazývají jako "odporný".

Nela sama přiznala, že pozornost, které se jí ve spojitosti s tou fotkou dostalo, nebyla jenom příjemná. "Měla jsem i spoustu negativních ohlasů. Přišly mi dokonce e-maily, že si nevážím práce lidí, kteří se nás snaží před covidem-19 ochránit," řekla Blesku pro ženy.

Tvrdí ale, že nikoho nechtěla pošpinit nebo urazit. Udělala to proto, že některé věci v souvislosti s koronavirem se jí zdají nesmyslné. "Akorát mi přijdou některá opatření přehnaná a nelogická. A k nim patří nošení roušek ve volné přírodě, tedy v prostředí, kde můžete někoho nakazit minimálně," tvrdí.

"Protože i když se vir podle některých výzkumů udrží ve vzduchu několik hodin, jak vysoká pravděpodobnost asi je, že když takového člověka míjíte na ulici, natož v přírodě, že se tím aerosolem, i kdyby byl právě nakažený a kašlal, nakazíte?" ptá se.

Následně zkritizovala veřejnost za to, jak slepě vidí celou situaci. "Ale lidi si to sami nepřeberou a slepě vše přijímají," uvedla. Málokdo totiž například reflektuje tvrzení vědců, že aby se člověk nakazil, musí s nemocným člověkem strávit nějaký čas v jedné místnosti, a nakazit se v otevřeném prostoru není příliš reálné.

Témata: Nela Boudová