Jaroslav Satoranský: Zemřela mu žena! Takový byl jejich manželský recept!

Jaroslav Satoranský

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2020 10:01

Jaroslav Satoranský se vyrovnává s velkou ztrátou, jeho manželka náhle zesnula, a to se tak těšili na blížící se diamantovou svatbu. Jaký byl vlastně jejich recept na úspěch v manželství?

Jak vás stars24.cz informoval, Jaroslav Satoranský minulý týden náhle ovdověl. Ve věku 78 let zemřela jeho manželka Libuše, a to v den, kdy on slavil svátek. „Je to strašná rána. Nikdo to ani ve snu nečekal,“ řekl webu ahaonline.cz rodinný přítel.

Společně měli brzy oslavit diamantovou svatbu, a tak lidi pochopitelně zajímalo, jak to tak dlouho vydrželi. „Každý jsme nějaký a univerzální recept neexistuje. U nás se ženou byla ale jedním ze základních kamenů určitě tolerance,“ uvedl před časem dle serveru expres.cz.

„Hlavně tedy z její strany, protože žít vedle herce rozhodně toleranci vyžaduje. Už jen proto, že pracujeme úplně jinak než lidé v ‚běžných‘ profesích. Žádné od osmi do čtyř u nás neplatí,“ nechal se slyšet.

Oblíbený herec, kterého v posledních letech proslavila role v kriminálním seriálu Policie Modrava, byl navíc vždy poslušný. „Já poslouchám jako hodinky, takže nemáme problém,“ svěřil se.

Témata: Jaroslav Satoranský