Jiřina Bohdalová: Narozeniny poznamenané ZRANĚNÍM!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2020 8:32

Jiřinu Bohdalovou čas od času potrápí zdraví, vzhledem k jejímu věku na tom není nic divného. Tentokrát však načasování potíží nebylo ideální. Legendární herečka prožila narozeniny poznamenané zraněním.

Jiřina Bohdalová oslavila o uplynulém víkendu 89. narozeniny v rodinném kruhu s dcerou Simonou Stašovou a vnuky. Podle informací webu ahaonline.cz ale nebyla zdravotně úplně v pořádku. Co se přihodilo?

Legendární herečka měla vítat všechny gratulanty se zafačovanou pravou rukou. O úrazu nic nevěděl ani jeden z jejích nejbližších spolupracovníků. „Jiřině jsem samozřejmě přál. Že má ale něco s rukou, mi nesvěřila. Bude to určitě prkotina,“ řekl zmíněnému serveru režisér Zdeněk Zelenka.

Právě on je autorem nápadu, který v posledních dnech plní stránky médií. Zelenka by za rok, kdy už to budou kulaté devadesátiny, uspořádal „Bohdalce“ oslavu v pražské O2 aréně, což by dozajista bylo něco nevídaného.

Jestli o tom herečka slyšela, není jasné, velkolepou oslavu narozenin v příštím roce ale vyhlíží. „Pořádnou párty udělám až za rok! Držte mi palce, ať jsem zdravá,“ vzkazuje Bohdalová.

Témata: Jiřina Bohdalová Zdeněk Zelenka (režisér)