Agáta Prachařová o nové lásce: Může trvat do konce života! Nebo taky týden…

Agáta Prachařová s novým přítelem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2020 16:22

Agáta Prachařová před nějakým časem přiznala, že si její srdce získal nový muž, jmenuje se Marek. Teď se v souvislosti s novým projektem rozhodla o nové lásce upřímně promluvit. Opravdu už maluje čerta na zeď?

Agáta Prachařová řeší od loňského roku rozvod s manželem Jakubem. Protože se to celé táhne, tak není divu, že svatba v plánech s novým partnerem Markem nefiguruje. Avšak společný projekt už je na světě.

Řeč je o jejich společném instagramovém profilu „dvax2“, jehož budoucnost pochopitelně závisí na vývoji jejich vztahu. Moderátorka je přitom v tohle ohledu realistkou. „Bude to trvat týden, měsíc, rok, 10 let, nebo do konce života? To napíše život sám,“ napsala.

Dcera herečky Veroniky Žilkové si zkrátka připouští, že ani její nový vztah nemusí dopadnout nejlépe. „Každý má nějaké plány, ideály, jak bude jiný, až bude dospělý. A občas se to prostě nepodaří,“ konstatuje.

„Může fungovat pár, který má na jedné straně jednu maminku, dva tatínky a 2 děti, a na druhé straně jednoho tatínka, dvě maminky a dvě děti ? A můžeme vlastně fungovat my dva dohromady? Tak přesně o tom bude tahle stránka,“ dodala Prachařová.

Témata: Agáta Hanychová