Těhotná Vendula Pizingerová: Jasný vzkaz všem závistivcům!

Vendula Pizingerová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2020 15:36

Její jméno působí na některé lidi jako červený hadr, a tak mohla Vendula Pizingerová čekat, že se oznámení těhotenství neobejde bez komentářů závistivců. Ona jim však jasně vzkázala, co si o nich myslí.

V záplavě fotek celebrit líbajících se pod rozkvetlou třešní zaujal v pátek na prvního máje především příspěvek Venduly Pizingerové, který byl svým způsobem také důkazem toho, že se mají dva lidé rádi.

Vdova po hudebním skladateli Karlu Svobodovi šokovala Česko oznámením, že je ve svých 48 letech opět těhotná, tentokrát čeká prvního společného potomka se současným manželem, o šestnáct let mladším Josefem Pizingerem.

Její profil pochopitelně zaplavila spousta gratulací od známých osobností i obyčejných lidí, avšak v diskuzi se objevila i spousta zlomyslných reakcí závistivců. Vendula je setřela v odpovědi na jeden z komentářů.

„Nemá smysl dávat energií do lidí, co za to nestojí… vždyť všichni kverulanti zde mají prázdné profily. Což už o něčem svědčí!“ vzkázala nastávající maminka, které přejeme hlavně hodně zdraví a trpělivosti.

Témata: Vendula Pizingerová