Anička Slováčková: Už ani slovo o zákeřné nemoci?!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2020 13:20

Život Aničky Slováčkové se v posledních měsících točí vesměs kolem jednoho jediného tématu, kterým je zákeřná nemoc. Není divu, že členka slavné umělecké rodiny už by o ní nejradši neřekla ani slovo. Jenže...

Spousta lidí sleduje v posledních měsících životní cestu Aničky Slováčkové a všichni věří, že po všech chemoterapiích a následné operaci nad zákeřnou rakovinou prsu zvítězí. Vlastně ani není divu, že se jí po celé té anabázi už o nemoci ani nechce mluvit.

„Jsem po operaci, a to je tak asi všechno, co k tomu momentálně chci říct. Moc o tom nechci mluvit,“ řekla narovinu webu super.cz a dala najevo, že už toho zkrátka bylo dost. Sama si jistě přeje, aby už se věci vrátily do normálu.

Třeba vlasy jí určitě dorostou, zatím ale nosí paruku, když je to nutné. „Nejradši chodím bez paruky, protože mám nějaké návaly, je mi pořád vedro, a ta paruka se hodně rychle zpotí,“ vysvětlila talentovaná herečka a zpěvačka.

„Když si chci připadat víc jako žena, což k tomu pocitu vlasy hodně přidávají, tak si paruku vezmu. A jakou barvu? To záleží na náladě. Jako si vybírám trička, tak vybírám i paruky,“ dodala sympatická dcera slavných rodičů.

Témata: Anna Slováčková