Monika Bagárová: Těhotná porotkyně dělá starosti týmu SuperStar! Co si lidé přejí?

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2020 9:35

Monika Bagárová si pochopitelně miminko moc přála, v nové práci v televizi tím však přidělala spolupracovníkům starosti. Z produkce však uniklo, co by si někteří spolupracovníci v tomto ohledu přáli.

Moniku Bagárovou si před právě probíhající řadou vybrali tvůrci SuperStar jako jednu z porotkyň, osud jim ale o něco později připravil nečekané starosti. Někdejší účastnice této soutěže totiž o Vánocích oznámila, že otěhotněla.

Teď se blíží termín jejího porodu, ale i přímé přenosy talentové show, a tak je dost dobře možné, že nepůjde skloubit pracovní a mateřské povinnosti. Televizní produkce tedy pochopitelně řeší, jak se s touto situací vypořádat.

Podle informací webu super.cz režisér SuperStar pracuje s variantou, že by se to mohlo přihodit v přímém přenosu. „Dokonce má variantu, že bude mít přenosový vůz v porodnici. Monika tak bude hodnotit výkony s miminkem. Nejvíc by si přál, kdyby porodila v přímém přenosu,“ řekl serveru stylista Filip Vaněk.

Samozřejmě je to myšleno v nadsázce, navíc v současné epidemiologické situaci je nemyslitelné, že by do porodnice někdo pustil televizní štáb. Nic to ale nemění na tom, že v televizi musí být připraveni prakticky na cokoliv.

Témata: Monika Bagárová