Těhotná Markéta Konvičková: Nedochází jí, co ji čeká!

Markéta Konvičková staví se snoubencem dům 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. května 2020 21:10

Markéta Konvičková si letos svátek zamilovaných neuvěřitelně užila, protože ví, že ho naposledy trávila s partnerem ve dvou. Zpěvačka ale přiznala, že jí pořádně nedochází, co ji čeká.

Jsou to už téměř dva týdny, co Markéta Konvičková příjemně překvapila Česko zprávou, že je těhotná, a to jen pár měsíců poté, co bojovala s vážnými zdravotními problémy. Vzhledem k tomu jí to všichni strašně přáli.

Někdejší účastnice SuperStar nyní prožívá opravdu krásné období. „Je to nejkrásnější a nejintenzivnější emoce, jakou jsem kdy zažila. Trošku si to člověk v ten moment ani neuvědomuje. Respektive ani teď mi ještě nedochází, že budu máma,“ řekla webu idnes.cz.

„Podle mě není v životě většího daru, než mít zdravé dítě a vlastní rodinu. S pokorou tuto úlohu přijímám a doufám, že bude vše v pořádku,“ svěřila se sympatická zpěvačka.

Konvičková dodala, že doma mají s přítelem Rendou role rozdělené. „Partner se stará o stavbu a já o klidný průběh těhotenství. Spolu vše konzultujeme a fungujeme. Je krásné být u toho, jak všechno roste a vyvíjí se. Jsou to hezké starosti,“ přiznala.

Témata: Markéta Konvičková